24.10.2024, 14:06

У Куп'янську кількість постраждалих від авіаудару зросла до 9 людей: фото

Віктор Білий | Всі новини автора

Внаслідок авіаудару по Куп'янську Харківської області, який стався 24 жовтня, кількість постраждалих зросла до дев'яти. Серед них – 73-річна жінка, яка, на жаль, загинула. Ще вісім осіб, включаючи п'ятьох жінок і трьох чоловіків, отримали травми різного ступеня тяжкості, повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Про це повідомляє пресслужба ОВА, передає Час Пік.

За попередньою інформацією, близько 10 години ранку російські збройні сили завдали удару, використавши боєприпас ОДАБ-1500. Авіабомба потрапила до району магазину на місцевому ринку, що призвело до руйнування двоповерхової торгової будівлі, пошкодження 12 торгових кіосків та скління довколишніх нежитлових будівель.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов уточнив, що травмовані перебувають у віці від 40 до 71 року. Чотири людини були госпіталізовані, серед них одна у тяжкому стані, троє – у середньому.

Як повідомляє ГУ Нацполіції в Харківській області, ударів по Куп'янську було завдано із застосуванням двох авіабомб, одна з яких вразила логістичну інфраструктуру міста.

Начальник Куп'янської районної військової адміністрації Андрій Канашевич додав, що обстріл також торкнувся дитячого садка та житлових будинків.

Обставини трагічного інциденту продовжують з'ясовуватись, і правоохоронні органи працюють над встановленням усіх деталей.

Читайте також: У Харкові зафіксовані влучання КАБів: три райони під обстрілом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк