22.10.2020, 08:03

Донецький "Шахтар" здобув сенсаційну перемогу над "Реалом"

Донецкий "Шахтер" одержал сенсационную победу над "Реалом"

Донецький "Шахтар" обіграв мадридський "Реал" у матчі 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок, який проходив у Мадриді, завершився несподіваною перемогою чемпіона України з рахунком 3:2.

При цьому, букмекери оцінювали шанси українців на виграш трохи вище нуля, (коефіцієнт на перемогу "Реала" дорівнює 1,22, "Шахтаря" – 13,00, нічия – 6,50), повідомляє Час Пік.

Свій перший матч у групі в футболісти донецького "Шахтаря" зіграли проти іспанського "Реала" на виїзді на стадіоні Альфредо Ді Стефано в Мадриді.

Донецкий "Шахтер" одержал сенсационную победу над "Реалом"

Перший тайм гірники виграли з рахунком 3: 0. 

На 29-й та 42-й хвилинах у воротах Тібо Куртуа відзначилися Тете і Манор Соломон, а на 33-й автоголом відзначився захисник "Реала" Рафаель Варан.

Після перерви "Реал" швидко відіграв два м'ячі – на 54-й та 59-й хвилинах Лука Модріч і Вінісіус Жуніор. У компенсований час іспанці забили гол, але він був скасований арбітром з Сербії після відеоперегляду.

Обігравши "Реал" з рахунком 3:2 на виїзді в 1-му турі ЛЧ "Шахтар" вийшов у лідери групи B.

Донецкий "Шахтер" одержал сенсационную победу над "Реалом"

У паралельному матчі в Мілані "Iнтер" зіграв внічию з мёнхенгладбахською "Боруссією" – 2:2. У наступному турі "Шахтар" прийме "Інтер", а "Реал" поїде в гості до німців. Матчі пройдуть 27 жовтня. 

Варто відзначити, що через травми та спалах коронавірусу "Шахтар" грав експериментальним складом. У стартовому складі "гірників" вийшли воротар Анатолій Трубін, захисники Валерій Бондар та Віктор Корнієнко, потім на заміну вийшов В'юник, для яких ця гра стала дебютною в Лізі чемпіонів.

В последний раз "горняки" побеждали в первом туре группового этапа ЛЧ в сезоне 2017/18 у "Наполи" (2:1). 

"Шахтер" ранее дважды встречался с "Реалом" в группе ЛЧ сезона 2015/16 и уступил в обеих встречах. 

Украинская команда обыграла "Реал" впервые с 1999 года. Тогда в ответном матче четвертьфинала ЛЧ "Динамо" под руководством Лобановского одержало победу в Киеве и вышло в полуфинал турнира. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк