21.06.2021, 15:52

Напередодні матчу Євро-2020 українські та австрійські вболівальники заспівали "народний хіт" про Путіна: відео

Марина Началова | Всі новини автора
скриншот

У столиці Румунії Бухаресті, де сьогодні відбудеться матч між збірними України та Австрії в рамках Євро-2020, уболівальники з двох країн весело проводять час разом і навіть співають знамениту кричалку про Путіна.

Відео з місця подій з'явилося в соцмережах, передає Час Пік.

Як видно на кадрах, футбольні фанати зібралися в старому місті Бухареста, щоб попити пива і заспівати нецензурну пісеньку про російського президента, яка вперше з'явилася в 2014 році з подачі харківських ультрас і відтоді не раз виконувалася уболівальниками на стадіонах.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового раунду чемпіонату Європи між збірними України та Австрії відбудеться сьогодні, 21 червня о 19:00 на стадіоні "Арена Націонале" в Бухаресті.

Команди змагатимуться за друге місце в групі С. Раніше і Україна, і Австрія виграли у Північної Македонії, але поступилися Нідерландам. Зараз команди мають однакову кількість очок, але Україна розташовується вище в турнірній таблиці завдяки більшій кількості забитих голів.

Для збереження другого місця в групі С українській збірній необхідна як мінімум нічия в поєдинку з Австрією. Австрійцям же потрібно виграти, щоб залишитися на другому місці.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: