29.06.2021, 21:58

Євро-2020: Англія історично вибила Німеччину з 1/8 фіналу

Марина Началова | Всі новини автора
евро-2020

У Лондоні на стадіоні "Уемблі" сьогодні відбувся фатальний для збірної Німеччини матч в рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу.

Збірна Англії здобула перемогу з рахунком 2:0. Німеччина вперше в історії вилетіла з 1/8 фіналу ЧЄ, передає Час Пік.

З самого початку матчу обидві команди демонстрували обережну тактику, в цілому шанси були рівні. Перший тайм завершився з нульовим рахунком, після перерви м'яч також довго не був ні в чиїх воротах.

Лише на 75-й хвилині рахунок відкрив атакуючий півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної Англії Рахім Стерлінг. Другий гол англійцям приніс на 88-й хвилині капітан національної команди Гаррі Кейн.

За підсумками гри Німеччина вирушає додому, а Англія зіграє в 1/4 фіналу з переможцем матчу Україна - Швеція, який повинен визначитися вже сьогодні.

Варто зазначити, що Німеччина ніколи раніше не вилітала на цьому етапі європейського і світового чемпіонатів.

Англійці в останній раз перемагали Німеччину в плей-офф крупного турніру в 1966 році - в фіналі чемпіонату світу. Після цього англійці 4 рази зазнавали поразок у матчах з німцями: в чемпіонатах світу 1970, 1990 і 2010 років і Євро-1996.

Нагадаємо, вчора Іспанія розгромила Хорватію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020, а Швейцарія в серії пенальті здолала Францію.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: