28.06.2021, 22:05

Автогол і нищівна перемога: Іспанія розгромила Хорватію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020

Марина Началова | Всі новини автора
евро-2020

Сьогодні в столиці Данії Копенгагені відбувся матч в рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу між збірними Іспанії та Хорватії.

Результат матчу, який завершився з рахунком 5:3 на користь іспанців, багато в чому вирішили додаткові хвилини, повідомляє Час Пік.

З самого початку гри іспанці домінували на полі. Однак рахунок несподівано був відкритий на користь хорватів: півзахисник "Барселони" Педрі дав пас на свого воротаря Унаї Симона, який не зміг зупинити м'яч. Підсумок - прикрий автогол у ворота Іспанії.

Паритет був відновлений на 38-й хвилині: Пабло Сарабія, зігравши на добиванні, зрівняв рахунок - 1:1.

У другому таймі голами за іспанську команду відзначилися Сесар Аспілікуета на 57-й хвилині і Ферран Торрес на 76-й хвилині.

На 85-й хвилині матчу хорвати нарешті забили гол власноруч: м'яч у ворота суперників відправив Міслав Оршич. У компенсований час, на 92-й хвилині ще один гол Хорватії приніс Маріо Пашаліч.

Але на цьому удача хорватів закінчилася. В овертаймі на 100-й хвилині забив Альваро Мората, а на 103-й - Мікель Оярсабаль.

Таким чином, Іспанія виходить у чвертьфінал Євро-2020 і 2 липня в Санкт-Петербурзі зустрінеться з переможцем матчу Франція - Швейцарія.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський запустив флешмоб на підтримку збірної України на Євро-2020.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: