08.07.2021, 07:28

Євро-2020: Збірна Англії обіграла Данію і вийшла у фінал чемпіонату Європи

Евро-2020

Відбувся другий півфінал чемпіонату Європи. Збірна Англії обіграла Данію у півфінальному матчі "Євро-2020" і у фіналі турніру зустрінеться з Італією.

Поєдинок півфінальної стадії "Євро-2020", в якому Англія протистояла збірній Данії, відбувся 7 липня на стадіоні "Уемблі" в Лондоні, повідомляє Час Пік.

У цьому поєдинку Англія пропустила свій перший м'яч на турнірі, який виявився окрасою матчу. Півзахисник "Сампдорії" 21-річний Міккель Дамсгор оформив ефектний гол зі штрафного під поперечину воріт англійців.

Через 9 хвилин завдяки автоголу Симона Кьяера англійці встановили паритет у грі, який протримався до кінця основного часу матчу. Основний час закінчився з рахунком 1:1.

Збірна Данії до останніх хвилин овертайму претендувала на вихід у фінал чемпіонату Європи.

У першому екстра-таймі рефері призначив 11-метровий удар у бік воріт Данії, який не зумів реалізувати Кейн. Голкіпер Шмейхель парирував м'яч, але відбив його перед собою, чим і скористався Харрі Кейн, який добив м'яч у сітку (2:1).

Арбітр данні Маккелі помилився, призначивши пенальті у ворота данців. Суддя вирішив, що в їх штрафному майданчику було здійснено фол проти Рахіма Стерлінга і вказав на 11-метрову позначку. Жоден з повторів не переконує в правоті рефері.

Сумнівний пенальті вирішив результат зустрічі в овертаймі. Таким чином у фіналі зіграють Італія та Англія. Матч відбудеться у неділю, 11 липня, на стадіоні "Уемблі" в Лондоні.

Англію очікує матч зі збірною Італії, яка на своєму шляху в серії післяматчевих пенальті завдала поразки Іспанії. Англійці не можуть обіграти італійців протягом 6 офіційних матчів. Останній раз Англія перемагала Італію в листопаді 1977 року у відбірковому матчі ЧС-1978 (2:0).

Сборная Англии обыграла Данию

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: