14.07.2021, 07:43

УЄФА відкрив справу проти Англії після фіналу Євро

Ольга Романец | Всі новини автора
УЕФА

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відкрив дисциплінарну справу щодо Англії за підсумками фінального матчу чемпіонату Європи проти Італії.

Про це повідомляється на сайті організації, передає Час Пік.

В УЄФА розслідують інцидент, коли вболівальник вибіг на поле. Крім того, організація проведе розгляди щодо використання англійськими вболівальниками піротехніки та їх поведінки під час виконання національного гімну Італії.

У фіналі Євро збірна Англії програла національній команді Італії в післяматчевій серії пенальті з рахунком 3:2. Англійці ніколи не перемагали на континентальній першості. Найкращим досягненням на євро для команди стали бронзові медалі в 1968 році.

До цього УЄФА відкривав дисциплінарну справу проти англійців після півфінального матчу Євро. Команду зобов'язали виплатити штраф у розмірі 30 тисяч євро за використання вболівальниками лазерної указки і піротехніки, а також за поведінку фанатів під час виконання національного гімну Данії.

Нагадаємо, в Італії всю ніч тривали святкування перемоги національної збірної на чемпіонаті Європи з футболу, при цьому не обійшлося без трагічних наслідків.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: