12.07.2021, 20:42

Італійці всю ніч бурхливо святкували перемогу на Євро-2020: не обійшлося без жертв і поранених

Марина Началова | Всі новини автора

В Італії всю ніч тривали святкування перемоги національної збірної на чемпіонаті Європи з футболу, при цьому не обійшлося без трагічних наслідків.

Видання La Repubblica повідомило про те, що гуляння проходили по всій країні, передає Час Пік.

Деякі італійці, побоюючись коронавіруса, підтримували свою збірну на відстані, розмахуючи прапорами з балконів. Однак багато хто вирішив ігнорувати пандемію, святкуючи на відкритому повітрі, в барах і ресторанах.

Повідомляється, що кілька уболівальників звернулися до медиків з травмами, ножовими пораненнями і алкогольним отруєнням, відомо також про смертельні інциденти.

Так, у Венеції було знайдено тіло чоловіка середніх років, що плавало в каналі. На тілі не було ніяких слідів насильства, і буде призначено розтин, щоб з'ясувати причини смерті. Не виключено, що вони можуть бути пов'язані зі святкуванням перемоги Італії на чемпіонаті Європи з футболу.

В Фоджі 32-річний чоловік помер вночі після того, як в нього кілька разів вистрілили, коли він святкував перемогу на Євро-2020, катаючись на мотоциклі. Шестирічний хлопчик впав з мотоцикла, отримав серйозні травми і зараз перебуває в реанімації.

Крім того, в Катанії в цю ніч сталося серйозне ДТП, в якому загинув 19-річний хлопець і ще чотири людини постраждали. Згідно з первинною реконструкцією поліції, вони прямували до центру міста, щоб відсвяткувати перемогу Італії на Євро-2020.

Нагадаємо, вчора збірна Італії перемогла Англію у серії пенальті у фіналі Євро-2020.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: