24.11.2021, 07:23

"Баварія" в гостях перемогла київське "Динамо" в матчі 5-го туру групового етапу ЛЧ

"Бавария" в гостях обыграла киевское "Динамо"

Відбулися перші матчі в рамках 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. Мюнхенська "Баварія" на виїзді перемогла київське "Динамо".

23 листопада у Києві на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" приймало мюнхенську "Баварію" в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок завершився поразкою господарів поля з рахунком 1:2, повідомляє Час Пік.  

У гостей відзначилися форвард мюнхенців Роберт Левандовський (14-а хвилина) та нападник Кінгслі Коман (42 хв.). Півзахисник "Динамо" Денис Гармаш на 70-й хвилині відіграв один м'яч.

У наступному матчі ігрового слота зустрічалися їхні суперники по групі Е - каталонська "Барселона" та португальська "Бенфіка". Зустріч між ними завершилася нічиєю - 0: 0.

Мюнхенська "Баварія" набрала 15 очок та забезпечила собі перше місце в групі Е за підсумками етапу. "Барселона" (7 очок) – йде другою, "Бенфіка" з 5 очками займає третє місце. 

Київське "Динамо" (1 очко) посідає останню четверту сходинку таблиці. Таким чином, команда за тур до закінчення групового етапу Ліги чемпіонів залишилася без єврокубкової весни.

У заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів "Баварія" на своєму полі прийме "Барселону", а " Динамо" на виїзді зіграє з "Бенфікою". Обидві зустрічі пройдуть 8 грудня.

У групі F донецькому "Шахтарю" для продовження боротьби в єврокубках потрібні дві перемоги – на виїзді проти "Інтера" з Італії, а потім у Києві проти "Шерифа" з Молдови.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк