25.07.2020, 16:36

Польща оголосить штраф за будівництво "Північного потоку-2"

Ольга Романец | Всі новини автора
северный поток

Антимонопольний комітет Польщі в п'ятницю, 8 листопада, оголосить штраф російської компанії "Газпром" і ще ряду організацій, які займаються будівництвом "Північного потоку-2".

Як повідомляється, справа проти "Газпрому" і ще 5 міжнародних організацій, які причетні до будівництва трубопроводу "Північний потік-2", було відкрито Антимонопольним комітетом Польщі в травні 2018 року, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Відзначається, що сьогодні під час прес-конференції о 12:00 польський антимонопольний регулятор оголосить "найвищий штраф у своїй історії".

Як відомо, Датське енергетичне агентство дало дозвіл на використання судів з якірним позиціонуванням для завершення останнього відрізка трубопроводу "Північний потік-2" в водах Данії на південному сході від острова Борнхольм.

Датське енергетичне агентство підкреслило, що частина трубопроводу, яка повинна бути побудована в Данії, знаходиться за межами району, де не рекомендується тралення дна, стоянка на якорі і втручання в морське дно через ризик, пов'язаний із скинутим в цьому районі хімічною зброєю.

Читайте також: Військові кораблі НАТО ввійшли в одеський порт - фото

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: