26.07.2020, 21:44

Пентагон готовий оприлюднити інформацію, пов'язану з НЛО, - ЗМІ

Марина Началова | Всі новини автора
нло

Підрозділ Міністерства оборони США (Пентагону), яке займається вивченням НЛО, збирається оприлюднити деяку інформацію широкому загалу.

Про це пише The New York Times, посилаючись на свої джерела в Пентагоні, передає Час Пік.

Відомство давно розпустив секретну службу, яка займалася розслідуванням інцидентів, пов'язаних з непізнаними літаючими об'єктами. Незважаючи на це, стеженням за НЛО все ще займаються співробітники Управління військово-морської розвідки.

Минулого місяця в звіті комітету Сенату містилася інформація про витрати на цю роботу. У звіті говориться, що робоча група повинна була "стандартизувати збір та звітність" про спостереженнях непояснених літальних апаратів і повинна була повідомити принаймні про деякі свої висновки громадськості протягом 180 днів після передачі дозволу розвідки.

Основна увага програми приділяється пошуку контактів з позаземними цивілізаціями, а з'ясування, чи використовує інша країна, особливо потенційний противник, нові технології в авіації і чи може це загрожувати Сполученим Штатам.

Однак деякі колишні урядовці кажуть, що на Землі зазнали катастрофи ряд об'єктів невизначеного походження, і їх матеріали були відібрані для дослідження. Втім, ніяких речових доказів цьому не надається.

У деяких випадках земні пояснення були знайдені для раніше непояснених інцидентів. За словами астрофізиків, навіть відсутність правдоподібного земного пояснення не робить позаземне пояснення найбільш імовірним. Деякі знайдені після аварій НЛО об'єкти, такі як незвичайні металеві фрагменти, були пізніше ідентифіковані в результаті лабораторних досліджень як рукотворні. У той же час дослідження деяких матеріалів так і не змогли визначити їх походження.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: