27.07.2020, 07:24

У Техасі через тропічний шторм "Ханна" введений режим НС

ханна

У штаті Техас (США) введений режим надзвичайної ситуації через руйнівний тропічний шторм "Ханна", який вже залишив без електрики близько 300 тисяч будинків.

Президент США Дональд Трамп ввів режим надзвичайної ситуації в штаті Техас через тропічний шторм "Ханна", передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Як говориться в повідомленні прес-служби Білого дому, Трамп віддав розпорядження про надання штату федеральну допомогу.

Також про введення режиму надзвичайної ситуації заявила губернатор штату Грег Ебботт. За її словами, режим НС буде поширюватися на 32 округи, що дозволить місцевій владі задіяти більше ресурсів для пом'якшення наслідків урагану.

Жителів штату закликають прислухатися до вказівок місцевих чиновників і зберігати пильність через погодні умови, щоб забезпечити безпеку собі і своїм близьким.

Про формування першого в 2020 році тропічного урагану Національний центр США по стеженню за ураганами (NHC) повідомив ще 25 липня. Через добу стихія досягла Техасу.

Як повідомлялося раніше, максимальна швидкість вітру всередині стихії досягала 150 км/ч. Через шторм залишилися без електрики 283 тисяч будинків.

Читайте також: На Канарські острови впав метеорит

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: