04.08.2020, 07:50

У Туреччині зафіксовано сплеск коронавирусу COVID-19

В Турции зафиксирован всплеск коронавируса COVID-19

У Туреччині зафіксовано спалах захворювань коронавірусом COVID-19. За добу в країні кількість хворих збільшилася майже на тисячу.

Влада Туреччини пов'язує зростання випадків зараження коронавірусом COVID-19 з ігноруванням заходів безпеки на курортах та релігійними святами, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

В Турции зафиксирован всплеск коронавируса COVID-19

Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа зазначив, що основною причиною сплеску захворюваності стали недостатні карантинні обмеження.

"На жаль, епідемічний фактор не був в достатній мірі враховано під час святкування Ураза-байрам, на курортах. Ми стурбовані збільшенням числа випадків, раніше обмежених деякими провінціями, які в найближчі дні виникають по всій країні", - написав Фахреттін Коджа на своїй сторінці в Twitter.

У МОЗ Туреччини визнали, що якщо раніше зростання захворюваності спостерігалося тільки в декількох провінціях, то зараз хворих коронавірусом COVID-19 стає більше по всій країні.

За останніми даними, в країні зафіксовано 995 нових випадків захворювання. Всього в Туреччині коронавірусом COVID-19 заразилося 233 851 осіб, з них 5 747 померли.

Читайте також: В Україні ввели нові правила перетину межі "червоної" зони

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>