04.08.2020, 20:38

У Німеччині лікарі заявили про другу хвилю пандемії коронавірусу

Марина Началова | Всі новини автора
германия коронавирус

Лікарі Німеччини констатують, що в країні почалася друга хвиля COVID-19, але вона дещо слабше, ніж перша.

Голова асоціації німецьких лікарів Сюзанна Йона заявила, що друга хвиля коронавируса в країні вже почалася, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

"Ми вже знаходимося в другому, невеликому сплеску", - зазначила вона.

За словами Йони, нинішні показники захворюваності не можна порівняти з показниками за березень і квітень. Проте, кількість нових пацієнтів збільшується.

Глава асоціації зазначила, що прагнення людей повернутися до нормального життя і ігнорування обмежень можуть звести нанівець успіхи в боротьбі з пандемією, яких вдалося домогтися раніше.

За даними Інституту Роберта Коха, протягом останньої доби в Німеччині було зареєстровано 879 нових випадків COVID-19. З початку пандемії коронавірус був виявлений щонайменше у 211 281 людини.

Тим часом у Франції науковий комітет прогнозує другу хвилю пандемії цієї осені або взимку. Зростання числа заражень після ослаблення карантину відзначають і в інших європейських країнах. Так, минулого тижня прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що в деяких країнах Європи вже спостерігається друга хвиля коронавируса.

На сьогоднішній день в світі зафіксовано понад 18 мільйонів випадків COVID-19.

Раніше повідомлялося, що на двох круїзних лайнерах зафіксовані спалахи коронавірусу.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>