05.08.2020, 15:13

У Сочі ведмеді задрали 11-річного хлопчика: тварин застрелили

В Сочи медведи задрали 11-летнего мальчика

У Краснодарському краї (Росія) сталася трагедія у сочинському селищі Дагомис. Ведмеді загризли 11-річного хлопчика, який проник в клітку з хижаками.

Страшна трагедія сталася на території гостьового будинку "Евеліна" на вулиці Армавірській в селищі Дагомис Лазаревського району міста Сочі 4 серпня близько 18:00, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Попередньо встановлено, що дві дівчинки та хлопчик гуляли по околицях т залізли на територію гостьового будинку через паркан. За словами місцевих жителів, хлопчик йшов зі школи і, нібито, вирішив зробити селфі.

В Сочи медведи задрали 11-летнего мальчика: животных застрелили

"11-річна дитина через незачинену металеву хвіртку зовнішньої огорожі підійшла до вольєра, в результаті чого тварини напали на хлопчика, заподіявши йому множинні тілесні ушкодження. На місце була викликана бригада швидкої медичної допомоги", - повідомляє СУСК РФ по Кубані.

Прибулі медики констатували смерть дитини. За фактом загибелі хлопчика порушено кримінальну справу. Зараз слідчі встановлюють всі обставини трагедії, а також з'ясовують правомірність утримання диких тварин та дотримання умов безпеки їх утримання.

Відомо, що тварин застрелили. За попередніми даними, це сталося за розпорядженням співробітників правоохоронних органів, так як не було можливості безпечно дістати тіло дитини з вольєра.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>