14.08.2020, 16:24

Кругом шпигуни: в Пентагоні з'явиться робоча група з дослідження НЛО

нло

Пентагон формує спеціальну робочу групу, яка буде займатися дослідженням невпізнаних літаючих об'єктів. США бачать загрозу не тільки з космосу.

До складу нової групи увійдуть льотчики ВПС, а очолить її заступник міністра оборони Девід Норквіст, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Раніше питанням вивчення НЛО займалося спеціальний підрозділ Військово-морських сил країни, так як саме пілоти задокументували більшу частину невпізнаних літаючих об'єктів.

Як уточнюється, мова йде не тільки про космічні об'єкти, з якими найчастіше асоціюється абревіатура НЛО. У число даних об'єктів входять і безпілотники, які можуть збирати секретні дані.

Члени Конгресу і офіційні особи Пентагона давно висловлюють стурбованість з приводу появи непізнаних об'єктів, які пролітали над військовими базами США, створюючи небезпеку для військових літаків.

Єдиної думки про те, що це за НЛО, поки в США не сформувалося, проте не виключено, що це підступи американських ворогів, які намагаються дістати дані про військовий потенціал США.

Читайте також:

Всі різні - и це допомагає тримати разом. Як працює україномовний розмовний клуб у Сєвєродонецьку

У США вирішили створити полярний флот для присутності в Арктиці й Антарктиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: