25.08.2020, 07:26

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин впав у кому - ЗМІ

ын

Не виключено, що у Кім Чен Ина дійсно серйозні проблеми зі здоров'ям. Так, в ЗМІ з'явилася інформація, що лідер Північної Кореї нібито впав у кому.

Американські видання New York Post опублікувало заяву одного з колишніх дипломатів Південної Кореї, згідно з яким, Кім Чен Ин в комі, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Зокрема, екс-дипломат зазначив, що Кім Чен Ин "знаходиться в комі, але його життя не закінчилося". Можливо, на його думку, з цим і пов'язано те, що Кім Чен Ин делегував частину своїх повноважень сестрі.

Варто відзначити, що раніше в мережі активно ходили чутки, що причиною рідкісних появ диктатора на публіці є проблеми зі здоров'ям. Крім того, південнокорейський чиновник заявив, що молодша сестра лідера КНДР висловила готовність допомогти в управлінні країною.

Хто стане правонаступником лідера Північної Кореї - поки не відомо, однак багато хто вважає, що не сестра, незважаючи на те, що вона, фактично, є другою за значимістю фігурою в країні.

Це вже не перші чутки про те, що Кім Чен Ин серйозно хворий. Раніше повідомлялося що, через серйознi проблем з серцем він не зміг відвідати важливий захід, тому був посланий двійник.

Читайте також: Кім Чен Ин раптово передав частину повноважень своїй сестрі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: