02.10.2020, 13:59

Відбулися телефонні переговори між Путіним і Лукашенком

Состоялись телефонные переговоры между Путиным и Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. Телефонна розмова відбулася 2 жовтня.

За інформацією прес-служби білоруського президента, під час бесіди глави держав "обговорили найширший спектр тем", повідомляє Час Пік.

Лідери двох країн обговорили міжнародні проблеми, обстановку у Білорусі та Росії, ситуацію з коронавірусом та підвели підсумки спільних заходів.

"Значну увагу під час розмови було приділено ситуації з поширенням COVID-19, висловлено заклопотаність зростанням захворюваності на дану інфекцію.

Президенти обговорили подальші дії щодо нормалізації транспортного сполучення - авіаційного, залізничного та автомобільного - між двома країнами.

Також велику увагу Олександр Лукашенко та Володимир Путін приділили аналізу минулих спільних військових навчань "Слов'янське братство-2020", - повідомляє прес-служба Лукашенка.

Відзначається, що в поле зору співрозмовників потрапив цілий ряд міжнародних проблем, у т.ч. ситуація в Нагірному Карабасі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк