09.11.2020, 13:55

У російському Воронежі солдат-строковик розстріляв товаришів по службі: загинуло 4 людини

В российском Воронеже солдат-срочник расстрелял сослуживцев

У російському місті Воронеж на військовому аеродромі "Балтімор" солдат-строковик відкрив стрілянину по людях. В результаті нападу загинули 4 людини. Злочинець втік зі зброєю. Ведуться пошуки.

Інцидент стався у Радянському районі Воронежа 9 листопада близько 05:00. Солдат-строковик напав на товаришів по службі на аеродромі. За даними російських ЗМІ, молодий чоловік застрелив трьох людей іта поранив ще одного. Після цього він покинув територію частини, повідомляє Час Пік з посиланням на росЗМІ.

За інформацією ТАСС, нападником виявився військовий добового наряду. Він стріляв у посадових осіб наряду, які прибули перевірити чергування.

За уточненою інформацією, загинули майор, єфрейтор та солдат-строковик. Ще один солдат-строковик був поранений і знаходився в реанімації військового госпіталю. Пізніше з'явилася інформація, що поранений солдат помер.

В российском Воронеже солдат-срочник расстрелял сослуживцев

У ЗМІ повідомляється, що рядовий Макаров з метою заволодіння табельною зброєю, використовуючи сокиру, вбив офіцера, після чого розстріляв товаришів по службі. Причиною конфлікту, нібито, стала бійка Макарова з черговим частини майором Єрмолаєвим, який приїхав з перевіркою.

Як повідомляє ТАСС, перевірка в частині показала, що фізичного конфлікту між нападником та іншими військовослужбовцями не було. В якості основної версії нападу розглядається нервовий зрив.

У Західному військовому окрузі заявили, що командування частини та правоохоронні органи розшукують солдата. При ньому може бути зброя та два магазини до нього.

В российском Воронеже солдат-срочник расстрелял сослуживцев

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк