17.11.2020, 10:58

У Києві відбулися сутички між поліцією та протестуючими під Радою підприємцями

В Киеве произошли стычки между полицией и протестующими под Радой предпринимателями

У Києві біля будівлі Верховної Ради проходить масштабний протест підприємців. Мітингувальники перекрили рух вулицею Грушевського. В ході акції відбулися сутички між протестуючими підприємцями та поліцією.

Як заявили в Нацполіції, правоохоронці заступили на посилене чергування щоб не допустити порушень громадського порядку, повідомляє Час Пік.

Вранці 17 листопада в Києві в урядовому кварталі почалася акція протесту "Кабмін на карантин!", організована об'єднанням підприємців "Рада міст захист ФОП".

В Киеве произошли стычки между полицией и протестующими под Радой предпринимателями

В акції беруть участь підприємці малого бізнесу, а також бізнес-об'єднань та асоціацій з усієї України. Підприємці виступають, зокрема, проти закону про обов'язкові касові апарати з 2021 року.

Представники руху SaveФОП не давали депутатам зайти до парламенту. Тому Нацгвардія та Нацполіція намагалася зробити для них коридор, щоб парламентарії могли пройти в будівлю Ради.

Під час мітингу між протестувальниками та правоохоронцями виникли невеликі сутички.

У МВС закликали організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк