21.11.2020, 22:21

У Китаї відкрився парк розваг для тих, хто не хоче заразитися COVID-19

парк

Жителі Китаю отримали відмінну можливість безпечно проводити час в умовах пандемії COVID-19 завдяки новому парку розваг.

У Гонконзі побудували перший у світі парк розваг, Тhe Grounds, відвідувачі якого дійсно дотримуються соціальної дистанції, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

У величезному парку під відкритим небом облаштували більше 100 закритих майданчиків зі столиками та шезлонгами. Всі майданчики обнесені парканами.

Вони розташовані на відстані не менше 1,5 метра, щоб забезпечити необхідну дистанцію між відвідувачами. На території одного майданчика може перебувати до 4 осіб.

Потрапити в парк розваг не просто. Для цього потрібно зареєструватися на сайті, купити квиток і надати медичну правку, що підтверджує відсутність COVID-19.

У працівників Тhe Grounds також складні завдання. Вони змушені регулярно прибирати та дезінфікувати поверхні на всіх майданчиках.

Крім того, працівники повинні вимірювати температуру, стежити за тим, щоб відвідувачі були в масках і обробляли руки антисептиком.

Читайте також: У столиці Польщі скасували святкування Нового року через COVID-19

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк