02.12.2020, 09:47

У Німеччині "викрали" двометрову скульптуру фалоса: "крадіжку століття" розслідує поліція

В Германии "похитили" двухметровую скульптуру фаллоса

З гори Грюнтен під Мюнхеном викрали двометрову скульптуру у формі фалоса. Поліція проводить розслідування через зникнення 200-кілограмової статуї.

Поліція баварського міста Кемптен розслідує зникнення дерев'яної скульптури, яка височіла на горі Грюнтен, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Як пише німецька газета Allgaeuer Zeitung, двометрова скульптура пропала у минулі вихідні. Невідомі спиляли та забрали дерев'яну скульптуру вагою 200 кілограмів, на місці залишилася тільки купа тирси.

В Германии "похитили" двухметровую скульптуру фаллоса

Статуя з'явилася на горі Грюнтен кілька років тому. При цьому ніхто не знає точно, як арт-об'єкт з'явився на горі в 140 км від Мюнхена.

З чуток, дерев'яна скульптура була жартівливим подарунком, скульптуру вручили на день народження молодому чоловікові. Однак, його рідні не оцінили подарунок і вирішили відвезти сюрприз подалі від цивілізації.

Скульптура, встановлена на висоті 1738 м над рівнем моря, була місцевою пам'яткою і навіть значилася на Google Maps як "пам'ятник культури". Фалос став місцем паломництва туристів. Місцева пивоварня присвятила скульптурі сорт пива.

Поліція розслідує зникнення дерев'яного фалоса, хоча поки точно не відомо, чи має місце факт викрадення. Справа в тому, що поки не відомо навіть власника скульптури, тому й постраждалих досі немає. Тим не менш, в поліції зазначили, що "кожна версія буде відпрацьована, але поки зачіпок немає".

Читайте також: В ОАЕ підірвали чотири хмарочоси: вражаюче відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк