26.12.2020, 07:58

Туреччина змінила правила в'їзду в країну: нові вимоги для туристів

Турция изменила правила для туристов

МОЗ Туреччини оголосив про нові правила прийому туристів у країні. З 28 грудня при в'їзді до Туреччини кожен зобов'язаний буде пред'явити довідку про негативний тест на коронавірус.

У всіх людей, що прилітають до Туреччини з-за кордону літаками, починаючи з 28 грудня повинна бути довідка про відсутність COVID-19, видана не більше ніж за 72 години до прибуття у Туреччину, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

У разі відсутності негативного тесту, особі буде відмовлено у в'їзді в країну.

Більш того, як пояснив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа, з 30 грудня такий тест вимагатимуть у всіх, хто в'їжджає в країну сухопутним або морським шляхом. 

Нові правила в'їзду в країну будуть діяти як мінімум до 1 березня 2021 року. Вони пов'язані з поширенням нового, більш заразного штаму коронавірусу.

Людям, які за останні 10 днів побували у Данії, Великобританії та ПАР, де виявлено новий штам коронавірусу, доведеться не тільки надати негативний результат тесту, але й пройти 7 днів самоізоляції. Після самоізоляції їм повторно потрібно буде здати тест на COVID-19.

Читайте також: У Нігерії виявлено нову мутацію коронавірусу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк