15.01.2021, 08:22

Потужний землетрус в Індонезії: є загиблі, сотні постраждалих

Мощное землетрясение в Индонезии

На острові Сулавесі в Індонезії стався потужний землетрус силою в 6,2 бала. Жертвами стихії стали 7 осіб, ще кілька сотень поранені. Тисячам довелося бігти в безпечні райони.

В Індонезії стався потужний землетрус, який призвів до численних жертв та серйозних руйнувань. Жертвами стихії стали не менше 7 осіб, постраждало понад 600 осіб, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Епіцентр землетрусу знаходився в шести кілометрах на північний схід від міста Мажен на глибині 10 кілометрів. Підземний поштовх магнітудою 6,2 сейсмологи зафіксували о 02:18 за місцевим часом у п'ятницю (21:18 за Києвом, четвер).

Тисячі людей покинули свої будинки в пошуках притулку, постраждало не менше 60 будівель, у тому числі два готелі, офіс губернатора та торговий центр.

Агентство з надзвичайних ситуацій Індонезії заявило, що серія землетрусів за останні 24 години викликала щонайменше три зсуви, було відключено електропостачання.

Чотири людини загинули та 637 отримали травми у Мажені, ще троє загинули та 20 постраждали у місті Мамуджу. Тисячі людей змушені покинути свої будинки в пошуках більш безпечних місць. 

Рятувальники продовжують діставати постраждалих з-під завалів. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк