18.01.2021, 10:01

У ЄС просять російську владу звільнити опозиціонера Навального з-під варти

Ольга Романец | Всі новини автора
Навальный

Голова Європейської ради Шарль Мішель назвав затримання Олексія Навального неприпустимим і закликав російську владу негайно звільнити його.

"Російська влада повинна поважати права Олексія Навального і негайно звільнити його. Політизація судової системи неприпустима", - написав високий представник ЄС із закордонних справ Жозеп Боррель, передає Час Пік.

Як відомо, літак з Навальним повинен був приземлитися в аеропорту "Внуково", але потім його перенаправили в аеропорт "Шереметьєво". Як стало відомо, "Внуково" закрили "з технічних причин", оскільки один з літаків нібито викотився за межі злітно-посадкової смуги.

При проходженні паспортного контролю Навального затримали співробітники правоохоронних органів.

З приводу повернення російського опозиціонера влада Москви вирішила організувати у "Внуково" розважальні заходи за участю російської співачки Ольги Бузової.

"Кремль організував у "Внуково" хороводи і масовий спів пісень Ольги Бузової, щоб перетворити все, що відбувається в клоунаду. Сподіваюся, цей хитрий план придумував особисто Володимир Володимирович Гульфик", - написав опозиціонер у Twitter.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк