12.02.2021, 13:34

У російському Владикавказі потужний вибух знищив триповерхову будівлю супермаркету: відео

Россия, взрыв газа

У російському місті Владикавказ в результаті вибуху повністю зруйновано триповерхову будівлю супермаркету. За попередніми даними, жертв немає.

Вибух у супермаркеті "Магніт" прогримів у неробочий час, близько 7:24 (мск). Будівля повністю знищена, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

За попередніми даними, у триповерховій споруді вибухнув газ - здетонувала газо-повітряна суміш через витік з несправного обладнання.

Від вибуху пошкоджено скло у сусідніх житлових будинках.

Оскільки магазин відкривається о 09:00, відвідувачів та персоналу (крім охоронця і, можливо, одного продавця) в будівлі в момент вибуху не було.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, в момент вибуху в будівлі знаходилося двоє людей - охоронець супермаркету на першому поверсі та ювелір, який залишився ночувати на роботі, обидва не постраждали. За словами останнього, він прокинувся від вибуху і вибрався з-під уламків.

На даний момент офіційної інформації щодо жертв та постраждалих немає. Територія оточена, а рятувальники розбирають завали у пошуках можливих постраждалих. Задіяно понад 120 осіб та 25 одиниць техніки.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк