18.02.2021, 09:02

У Філадельфії в результаті стрілянини 8 людей отримали поранення

В Филадельфии в результате стрельбы 8 человек получили ранения

В американському місті Філадельфія (штат Пенсільванія) невідомий відкрив стрілянину. Вісім людей отримали поранення. Поліція затримала одного підозрюваного.

Стрілянина сталася вдень 17 лютого поряд з автобусною станцією та медичним центром. Про подію повідомив телеканал NBC10 Philadelphia, передає Час Пік.

В результаті стрілянини вісім осіб отримали поранення, вік поранених - від 17 років до 71 року.

71-річний чоловік перебуває в критичному стані, його поранили у живіт та кілька разів в обидві ноги. Решта сім постраждалих, у тому числі 17-річна дівчина, яка отримала вогнепальне поранення в праву руку, знаходяться у стабільному стані. 

На місці стрілянини поліція виявила дві одиниці зброї. Затримано одного підозрюваного. За словами слідчих, поліція вивчає зв'язок цього інциденту з іншими подібними випадками у цьому районі.

"Масовий розстріл серед білого дня біля транспортного центру Олні - це ще один трагічний приклад порочної, обурливої та неприйнятної епідемії вогнепального насильства, що загрожує життю і безпеці наших побратимів з Філадельфії", – зазначив мер Джим Кенні у своїй заяві.

У розпорядженні телеканалу NBC10 виявилося відео з камер спостереження, на якому видно, як люди тікають після пострілів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: