17.03.2021, 07:30

У США при нападі на азіатські SPA-салони застрелено щонайменше 7 осіб

В США при нападении на азиатские спа-салоны застрелены по меньшей мере 7 человек

В американському штаті Джорджія сталася серія нападів на спа-салони. В результаті стрілянини загинуло принаймні семеро людей, більшість з яких – жінки азіатського походження. Затримано підозрюваного.

Напади почалися 16 березня, близько 17:00 за місцевим часом (23:00 за Києвом), повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Перший напад стався в спа-салоні в окрузі Черокі. Невідомий увійшов до закладу, після чого відкрив вогонь. В результаті стрілянини три людини загинуло, ще двоє отримали поранення.

Два інших інциденти сталися в 50 км на північ від Атланти, в розташованих поруч спа-салонах Gold Spa та Aroma Therapy Spa. Жертвами стало п'ятеро людей. Згідно з даними поліції, при стрільбі в першому спа-салоні загинуло три жінки, у другому - одна. 

Як повідомили у поліції, підозрюваний у стрільбі в Акворті 21-річний Роберт Аарон Лонг з Вудстока потрапив на запис камер відеоспостереження за кілька хвилин до нападу. Підозрюваного затримано та взято під варту через три з половиною години після стрілянини в 240 км від Атланти – в окрузі Крісп.

Поліція вважає, що він несе відповідальність і за стрілянину в Атланті – його автомобіль знаходився в районі атакованих салонів під час нападів. Мотивів злочину поліція поки не встановила.

Роберт Аарон Лонг

Влада Атланти посилила патрулювання навколо подібних закладів. У розслідуванні правоохоронним органам допомагає ФБР.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: