20.03.2021, 13:33

На Кубі впав та вибухнув великий метеорит: відео

На Кубе упал и взорвался большой метеорит

На сході Куби недалеко від міста Моа впав та вибухнув метеорит. Про руйнування та постраждалих не повідомляється.

Сейсмологічна станція зафіксувала на небі кілька світлових явищ 19 березня о 22:06 (за місцевим часом), повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Місцеві жителі помітили у небі спалахи червоного та білого кольору, після чого прогримів сильний вибух. А сейсмологи зафіксували ударну хвилю.

Падіння метеорита зафіксовано в районі міста Моа в східній частині острова 20 березня о 4:06 (за київським часом).

На Кубе упал и взорвался большой метеорит На Кубе упал и взорвался большой метеорит На Кубе упал и взорвался большой метеорит

За словами керівника Національної сейсмологічної служби Енріке Аранго Аріаса, попередньо йдеться про падіння метеориту. Він зазначив, що обладнання зареєструвало ударну хвилю, сенсори показали, що це був наземний вибух.

Глава муніципалітету Гуантанамо Мануель Тамес зазначив, що почув два вибухи поспіль. Інформації про можливі жертви та руйнування не надходило.

<iframe width="610" height="343" src="https://www.youtube.com/embed/0fHTb0dkQoE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: