24.03.2021, 13:34

Експерти назвали найбезпечніші автомобілі: хто потрапив до рейтингу кращих

Ольга Романец | Всі новини автора
авто

Експерти автомобільного ринку з США склали свіжий рейтинг авто з таким важливим критерієм, як безпека для водія і пасажирів. У нього потрапили відразу 90 автомобілів.

Про це пише AmperCar, передає Час Пік.

В Інституті страхування дорожньої безпеки США були оголошені переможці в номінації "Найбільш безпечні авто". Такий приз отримали відразу 90 автомобілів. 41 автомобіль отримав стандартну нагороду Top Safety Pick, а решта 49 - поліпшену нагороду - Top Safety Pick +.

Як повідомляється, експерти оцінювали автомобілі за різними критеріями: швидкість гальмування, стійкість при наїзді на перешкоди, проводили краш-тести.

Перше місце посіла Hyundai Motor Group (до неї входять Hyundai, KIA, Genesis), завоювавши найбільшу кількість нагород - 17. Друге місце посіла компанія Volvo, яка завоювала цілих 9 нагород Top Safety Pick +. Також цього року в список безпечних авто потрапили і мінівени: Honda Odyssey і Toyota Sienna і пікап RAM 1500.

Нагадаємо, український автомобіліст сконструював надшвидкий електричний "Запорожець", з динамікою спорткара, який розганяється до 100 км/год за 5,5 секунд.

Читайте також: Названо ТОП-5 бюджетний невбиваних авто для поганих доріг

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: