05.04.2021, 09:00

Найстрашніший парк у світі: місце, яке змусить випробувати незабутні емоції

Ольга Романец | Всі новини автора
парк

Ви коли-небудь чули про найстрашніший парк у світі? Він знаходиться в Китаї і називається Wansheng Ordovician. Якщо ви хочете познайомитися з дивовижним місцем, ви шанувальник адреналіну і сильних емоцій, то парк для вас обов'язковий до відвідування.

Одним з головних і захоплюючих атракціонів китайського парку Wansheng Ordovician є гойдалки в прірву. Принцип їх той же, що і на традиційних гойдалках, тільки на величезній висоті, передає Час Пік.

Парк може похвалитися не однією, а п'ятьма величезними гойдалками. Остання з них відкрилася в минулому році і була побудована над 1000-футовою прірвою (близько 305 м).

атракцион

Ще одним найбільш відвідуваним атракціоном в парку є міст зазорів на 152-метровій висоті. Він являє собою горизонтальні сходи, розділені 30-сантиметровими зазорами. У даного моста немає перил, за які можна вхопитися, що надає даному атракціону ще більшу екстремальність.

автракцион

Але, безсумнівно, атракціон, який найбільше подобається і приносить славу цьому парку, є екстремальний консольний міст зі скла. Він має структуру, схожу на букву "А" і простягається від гори на 80 метрів в порожнечу, що створює враження відсутності підлоги і ширяння в повітрі.

Цей консольний міст визнаний рекордсменом Гіннеса, як найбільший у своєму роді. Він зроблений зі скляних панелей, які здатні витримати 100 тонн.

атракцион

Через велику популярність даного парку, поступово це туристичне місце створює нові атракціони, щоб налякати відвідувачів ще більше.

У сучасному світі комфорту і затишку багатьом не вистачає адреналіну, тому люди спеціально йдуть на ризик, в гонитві за гострими відчуттями.

Читайте також: Цікавий факт: яке найхолодніше місце на тілі жінки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: