12.05.2021, 09:58

У Татарстані оголошено жалобу за загиблими при нападі на школу в Казані

В Татарстане объявлен траур

У Татарстані 12 травня оголошено днем жалоби за загиблими в результаті стрілянини в гімназії №175 міста Казані.

Президент Татарстану Рустам Мінніханов оголосив 12 травня днем жалоби за загиблими в результаті стрілянини в Казанській гімназії №175, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

"Рішенням президента Республіки 12 травня в Татарстані оголошено днем жалоби", - повідомила керівник прес-служби президента Лілія Галімова. За її словами, найближчим часом пройде засідання антитерористичної комісії Республіки.

Нагадаємо, трагедія на вулиці Файзі в Казані сталася вранці 11 травня. В результаті стрілянини, відкритої 19-річним хлопцем, загинули учні восьмого класу. Жертвою нападника також стала педагог. Понад 20 осіб, переважно діти, постраждали, вісім з них перебувають у важкому стані.

Раніше глава Татарстану Рустам Мінніханов підтвердив загибель сімох дітей в результаті стрілянини в школі в Казані. Всі вони були учнями восьмого класу - чотири хлопчики та три дівчинки. Крім того, серед загиблих - вчителька.

Точна кількість загиблих і постраждалих уточнюється. Телеграм-канал LIFE SHOT опублікував список загиблих та постраждалих, у якому розміщені імена десяти загиблих - двох дорослих та восьми дітей.

Влада Татарстану обіцяє виплатити сім'ям загиблих по мільйону рублів.

В Татарстане объявлен траур по погибшим

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк