04.08.2021, 14:06

У Чехії зіткнулися пасажирські поїзди: є загиблі

Чехия

У Чехії зіткнулися два пасажирські потяги. В результаті залізничної катастрофи загинуло дві людини та близько 50 отримали травми.

Аварія сталася 4 серпня недалеко від станції Домажліце біля села Мілавче. Експрес-поїзд з Мюнхена до Праги зіткнувся з пасажирським поїздом, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

За повідомленням регіональної служби порятунку, для евакуації чотирьох осіб, які отримали серйозні травми, було задіяно гелікоптер.

"Згідно з попередньою інформацією, близько 50 осіб отримали поранення", - розповів представник об'єднаної служби рятувальників та пожежників Республіки Петер Понцар,

Судячи з кадрів, опублікованих у мережі, кабіна машиніста локомотива швидкісного поїзда була повністю розбита. Також сильно постраждала передня частина приміського поїзда.

За словами командира обласної пожежної охорони Ярослава Грдличка, рятувальники все ще шукають серед уламків одну зниклу безвісти людину.

В Чехии столкнулись пассажирские поезда: есть погибшие В Чехии столкнулись пассажирские поезда: есть погибшие В Чехии столкнулись пассажирские поезда: есть погибшие В Чехии столкнулись пассажирские поезда: есть погибшие В Чехии столкнулись пассажирские поезда: есть погибшие

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк