08.08.2021, 08:02

У США розбився одномоторний літак: є загиблі

В США разбился одномоторный самолет

В американському місті Вікторія (штат Міннесота) приватний одномоторний літак Mooney M20 в результаті аварії впав на житловий будинок. Є жертви.

Авіакатастрофа сталася 7 серпня. Повідомляється про кількох загиблих, проте про їх точну кількість мова поки не йде, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

У Федеральному авіаційному управлінні США повідомили, що борт прямував з муніципального аеропорту Олександрії (штат Вірджинія) до аеропорту міста Iнден-Прері (штат Міннесота).

Літак Mooney M20 врізався у порожній будинок біля шосе. Після падіння літака будинок загорівся. Як стверджують очевидці аварії, літак почав розвалюватися на частини вже у повітрі. Його фрагменти розкидало по всьому району.

Місцеві ЗМІ повідомляють про кількох загиблих. За даними поліції, ніхто з тих, що знаходяться на борту літака не вижив, точна кількість жертв встановлюється. На землі ніхто не постраждав.

Національна рада з безпеки на транспорті (NTSB) та Федеральне управління цивільної авіації (FAA) проводять розслідування. За даними FAA, розбився літак Mooney M20 1992 року випуску, що належить приватній особі з Омахи (Небраска). 

Довідка: Mooney M20 - одномоторний легкий літак, популярний в США у авіаторів-любителів. Максимально він вміщує чотирьох осіб - пілота та трьох пасажирів.

В США разбился одномоторный самолет

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк