14.01.2022, 21:32

"Напад" НЛО: жителів одного з міст стривожили незрозумілі вогні в небі (відео)

нло

Користувач соціальної мережі TikTok підняв справжній переполох через дивні вогні в небі, які прийняв за НЛО. Виявилося, що це всього лише супутники Starlink від компанії Ілона Маска SpaceX.

Подія сталася в австралійському Сіднеї, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ.

Хлопець, сидячи в авто, розповів, як зіткнувся з невідомими літаючими космічними об'єктами.

"Я рибалив на Хантліс-Пойнт, а потім подивився в небо і побачив щось схоже на вогні літака. Я не впевнений, але їх було близько 20, Вони летіли однією лінією, і це було дуже дивно. Думаєте, це НЛО?", - поцікавився хлопець, а також показав відображені "вогники" в небі.

Деякі користувачі мережі скептично поставилися до розповіді хлопця, який припустив напад НЛО. Деякі навпаки - стривожилися. Але повну ясність внесли експерти обсерваторії Сіднея. У коментарях вони пояснили, що хлопець просто сплутав НЛО з супутниками.

На сьогоднішній день компанія SpaceX вивела на орбіту близько двох тисяч супутників в ході запусків Falcon 9. Варто відзначити, що супутники Маска вже не перший раз лякають жителів різних країн, які приймають їх за інопланетні кораблі.

Читайте також: У Карпатах виявили хижака, який практично не зустрічається на території України (фото)

]]>@hamid.nehme]]> Tell me what this could be I feel like it’s a ufo! ]]>#ufo]]> ]]>#aliens]]> ]]>#sydney]]> ]]>#sky]]> ]]>#area51]]> ]]>♬ original sound - Hamidnehme_]]>

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк