06.04.2022, 14:00

У Держдумі РФ офіційно оголосили про смерть Жириновського

Владимир Жириновский

У Росії на 76-му році життя помер лідер Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський. Російський політик був відомий своєю антиукраїнською політикою.

Віце-спікер Державної думи РФ В'ячеслав Володін повідомив про смерть лідера "ЛДПР" Володимира Жириновського, передає Час Пік.

Російські ЗМІ повідомляють, що 75-річний голова політичної партії "ЛДПР" помер 6 квітня 2022 року. У політсилі підтвердили факт смерті Жириновського.

Варто зазначити, що ЗМІ повідомляли про смерть Жириновського ще 25 березня. Проте тоді в партії політика спростували цю інформацію.

Нагадаємо, Жириновського було госпіталізовано з коронавірусом на початку лютого 2022 року. За наявною інформацією, він був у важкому стані, мав 50-75% ураження легень і його підключали до апарату ШВЛ.

Зазначимо, Жириновський з початку збройної агресії РФ проти України в 2014 році мав славу найголовнішого українофоба у Держдумі РФ. Він пропагував початок повномасштабної війни з Україною, бомбардування мирних міст та знищення українців.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк