29.05.2022, 22:27

Путіну залишилося жити не більше трьох років, - британські ЗМІ

Марина Началова | Всі новини автора

В інформаційному просторі дедалі частіше спливає тема ймовірної важкої хвороби російського президента Володимира Путіна.

Так, британське видання ]]>Mirror ]]>опублікувало статтю, в якій з посиланням на джерело в російській розвідці пише, що лікарі дають Путіну не більше трьох років життя.

Офіцер ФСБ сказав, що у 69-річного президента Росії "важка форма швидко прогресуючого раку". І додав: "Йому залишилося не більше двох-трьох років життя".

За словами розвідника, через хворобу Путін втрачає зір і страждає на тремор кінцівок.

«Нам кажуть, що він страждає від головного болю, і коли він з'являється на телебаченні, йому потрібні аркуші паперу, на яких написано величезними літерами те, що він збирається сказати. Вони такі великі, що на кожній сторінці може поміститися всього пара речень. Його зір серйозно погіршується. І його кінцівки тепер нестримно трясуться», - повідомив співрозмовник видання.

Минулого тижня, коли Путін зустрівся з президентом Білорусі Олександром Лукашенком у Сочі, камера зняла його дивні рухи.

Інформація про смертельний діагноз Путіна нібито була передана в секретному повідомленні російського шпигуна перебіжчику з ФСБ Борису Карпічкову, який зараз переховується від путінських убивць у Великій Британії. У повідомленні було сказано, що Путіну доводиться щуритися навіть на величезні літери, які йому дають, і він наводить жах на персонал різкими змінами настрою.

Як зазначається, Путін не носитиме окуляри, бо це було б ознакою слабкості.

Також, як повідомляється, у глави Кремля трапляються спалахи неконтрольованої люті - він зовсім збожеволів і майже нікому не довіряє.

Читайте також: Путін майже два тижні не з'являвся на публіці на тлі чуток про операцію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: