11.06.2022, 13:37

У храмах Японії провели магічний обряд на смерть Путіна

Марина Началова | Всі новини автора

У японських храмах провели стародавній обряд на смерть президента Росії Володимира Путіна.

Для обряду використовувався японський аналог ляльок вуду - солом'яні ляльки вара нінге, передає Час Пік з посиланням на закордонні ЗМІ.

Згідно з легендою, щоб обряд спрацював, ляльку, що уособлює того, кому ви бажаєте зла, потрібно прибити до дерева на території синтоїстського святилища на спеціальній церемонії між 1 і 3 годинами ночі (так звана "година бика").

Стандартним прокляттям, що накладається вара нінге, вважається смерть. У сучасній інтерпретації ляльки мають обличчя людини, якій бажають зла.

У наші дні обряд не дуже поширений, вара нінге частіше зустрічається у фільмах жахів та аніме, ніж у реальному житті. Але з початку минулого місяця магічні ляльки були знайдені прибитими до дерев на території семи храмів у місті Мацудо, що приблизно за 20 хвилин їзди від Токіо.

У всіх ляльок було обличчя Путіна, і про всяк випадок, якщо духи, які повинні виконати прокляття, не впізнають в обличчя главу російської держави, принаймні біля однієї з ляльок також був складений аркуш паперу з повним ім'ям Путіна, поточним віком і датою народження, написаними японською мовою, а також повідомлення «Молюся про його смерть».

Дивіться ще: У Брянській області РФ - вибухи та пожежа у військовій частині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: