20.07.2022, 14:41

"Сидіти вдома і не ганьбитися": Путіну в Ірані чотири рази "відпочивав" у присутності лікарів

Під час візиту президента Росії Володимира Путіна до Ірану господарю Кремля потрібно було чотири рази "відпочити" у присутності медичних працівників.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Generall SVR", передає Час Пік.

"Якщо метою візиту Путіна до Ірану було показати, як він невпевнено ходить, вірніше, шкутильгає, неприродно притискаючи руку до тіла, як на його фізіономії, попри рясний шар гриму, проступають темні плями, як йому за час візиту чотири рази потрібно "відпочити" у присутності медпрацівника, і взагалі, продемонструвати, який він хворий і слабкий, то візит у цьому плані вдався на 100%", - йдеться у повідомленні.

Автор каналу додав, що, на думку багатьох в оточенні президента Росії, Путіну варто було б відмовитися від закордонних поїздок і "сидіти вдома і не ганьбитися".

"У результаті від Ердогана Путін взагалі нічого не домігся, крім публічних принижень, і переговори вилилися у вислуховування пропозицій турецького лідера з різних питань та обіцянки президента Росії подумати над цими пропозиціями. Усі спроби Путіна "продати" Ердогану вже давно "продане" успіхом не увінчалися" ", - повідомляє "Generall SVR".

Читайте також: "Географічні завдання "спецоперації" в Україні змінилися": Лавров розповів про нові цілі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: