08.10.2022, 11:48

"Найкращий подарунок на ювілей": реакція соцмереж на вибух на Кримському мосту

реакция соцсетей на взрыв на Крымском мосту

Вранці 8 жовтня на Кримському мосту прогримів потужний вибух й почалася масштабна пожежа. У соцмережах українці іронічно відреагували на цю подію. Коментарі росіян - злі, панічні й віддають "бєзнадьогой".

На Кримському мосту вранці 8 жовтня пролунав потужний вибух. Почалася масштабна пожежа. Рух по мосту перекрито. І поки російська влада вдає, що "все під контролем" та шукає винних, соцмережі вибухнули фотожабами та мемами, повідомляє Час Пік.

"Влада" Криму повідомляє, що півострів забезпечений запасом пального та продовольства. Поромна переправа готова до запуску. При цьому біля АЗС у Криму збираються величезні черги, з'явилася інформація, що поромів не достатньо, а на півострові вводять обмеження на продаж бакалії.

Українці відреагували жартами на "бавовну" у Криму. А ось росіяни в шоці від того, що сталося. Їх кілька років "годували" новинами про невразливість мосту, про нездатність українців зруйнувати міст, про безпрецедентні заходи безпеки. І, якщо для українців новина про вибух стала подарунком, то для росіян - неприємним сюрпризом.

"Кримський міст...

А це взагалі, чим? І з якого гівна він взагалі зроблений, якщо ТАК розвалився? По Антонівському кілька місяців довбають і він тримається, а тут якась катастрофа", - написав у Telegram український журналіст Денис Казанський.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Ну а коментарі простих росіян традиційно перенасичені нецензурною лексикою. Воно й зрозуміло - неприємно отримати такий подаруночок до дня народження любимого президента.

новости соцсетей новости соцсетейновости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк