05.11.2022, 22:03

У Єкатеринбурзі спалили ешелон з паливом для окупантів: Легіон "Свобода Росії" заявив про свою причетність

Марина Началова | Всі новини автора

Партизани в російському Єкатеринбурзі підпалили потяг з паливом, яке призначалося для окупаційних військ.

Всенародний рух Легіону "Свобода Росії" заявив, що це їхніх рук справа, передає Час Пік з посиланням на Телеграм-канал підпільників.

"Сьогодні, близько 3:00, наші активісти «привітали» військових розвідників (злочинців) Росії, здійснивши фаєршоу в Єкатеринбурзі. Завдяки сміливим та активним членам ВРЛ було здійснено підпал залізничних потягів з пальним, приготованих для постачання путінських військ, які здійснюють військові злочини в Україні. Ця акція здійснена в тилу диктатури для підтримки нашого бойового крила, яке бореться зараз на полі бою зі злочинцями Путіна", - йдеться у повідомленні.

Активісти руху також звернулися до мобілізованих солдатів РФ.

"У Вас теж є можливість протистояти військовим злочинам в Україні шляхом вливання до лав ВРЛ або безпосереднього переходу на бік Легіону. Боротьба за свободу Росії є обов'язком кожного громадянина РФ, який хоче відновити мир в Україні та нормальне життя в Росії!" - сказано у пості.

Як повідомлялося, в Костромі під час пожежі в кафе загинуло 13 людей: винним виявився військовий, який повернувся з України.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: