25.11.2022, 18:00

Путін зустрівся з "непростими" матерями загиблих в Україні окупантів

Марина Началова | Всі новини автора

Кремлівський диктатор Володимир Путін провів зустріч з матерями загиблих в Україні солдатів окупаційної армії.

Путін сказав, що "поділяє біль втрати" з жінками, передає Час Пік.

Тим часом з'ясувалося, що всі ці жінки – не прості громадянки, а пов'язані з різними провладними структурами та організаціями. Телеграм-канал "]]>Можем объяснить]]>" розповів, хто вони такі.

Як повідомляється, співрозмовницями Путіна виявилися функціонери ОНФ та інших провладних рухів, чиновниці та єдинороски. Каналу вдалося ідентифікувати деяких із них.

Про проблеми солдатів Путіну розповідала московська чиновниця та депутат-єдинорос Ольга Бельцева — вона заступник директора ГБУ Центр дозвілля та спорту «Юність» та член Отраднинської ради депутатів. Як сказано на її сторінці, її спеціалітет — «надання соціальної допомоги пільговим категоріям громадян».

Ще одна співрозмовниця президента – керівник Підмосковного виконкому ОНФ Юлія Бєлєхова. Очолює заразом і Асоціацію голів рад багатоквартирних будинків Московської області. У 2016-му потрапила до списків кандидатів ЄР до Держдуми (задекларувала 118-метрову квартиру), але не пройшла.

Надія Узунова — у 2019-му була радником із внутрішньої політики голови Хакасії, а зараз відповідає в Усть-Абаканському «Бойовому братстві» за збирання гуманітарної допомоги для мобілізованих. "Надія Узунова сильно переживала через те, що не може перерахувати всіх представників бізнес-спільноти, які відгукнулися на біду", - повідомляло місцеве медіа.

Збором гуманітарки для мобілізованих займається і член Громадської палати Орєхово-Зуєва Марина Мігунова.

Поговорити з президентом про біди матерів приїхала і чиновниця з Тиви — начальниця відділу у справах сім'ї, молоді та спорту в адміністрації Каа-Хемського району Ірина Тас-оол.

Ліворуч від Путіна сиділа найтворчіша з мам, режисер Олеся Шигіна — вона знімає православне патріотичне кіно. Наприклад, фільм "Шлях" про поїздку з Москви на острів Російський двох подруг. Дорогою вони заїжджають у монастирі, зупиняються у сім'ях та розпитують, чим живе Росія.

Праворуч від Путіна, у чорній хустці, сиділа Жарадат Агуєва, представниця чеченської «аристократії». Її сини – високопоставлені силовики, командир батальйону «Захід-Ахмат» Ісмаїл Агуєв та начальник Курчалоєвського РВВС Рустам Агуєв. Обидва воюють в Україні. Глава Чечні неодноразово називав Рустама Агуєва "братом".

Читайте ще: "Назад додому": У Криму активізувалося перекидання військової техніки до Росії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: