06.12.2022, 10:49

"Курськ прийняв естафету": на військовому аеродромі пролунав вибух

на военном аэродроме в Курске прогремел взрыв

Вранці 6 грудня на аеродромі біля російського Курська пролунав вибух та було оголошено повітряну тривогу. В області продовжили найвищий рівень терористичної небезпеки.

На аеродромі в російському місті Курськ в ніч проти 6 грудня сталася пожежа. Як заявив губернатор Курської області РФ Роман Старовойт, потужна пожежа виникла нібито внаслідок атаки безпілотного літального апарату, повідомляє Час Пік.

Старовойт заявив, що через вибух на аеродромі вирішили продовжити "жовтий" рівень терористичної небезпеки в регіоні ще на 15 діб.

Як зазначає місцева влада, на об'єкті спалахнув нафтонакопичувач. Пізніше стало відомо про відразу два резервуари.

Наразі рятувальники все ще борються з вогнем. У мережі показали відео, на яких можна побачити масштабну пожежу на аеродромі.

Аеродром "Курськ-Східний" не приймає цивільних рейсів. З початку так званої "спеціальної військової операції" він виконує роль військового аеродрому.

Нагадаємо, напередодні відбулася "бавовна" на російській авіабазі в Енгельсі, в результаті якої було пошкоджено 2 бомбардувальника-ракетоносця. Також 5 грудня прогримів вибух на аеродромі під російською Рязанню, є загиблі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк