11.12.2022, 16:18

Як крейсер "Москва": У Росії тренд із пожежами змінився на потоп. Відео

Віктор Білий | Всі новини автора

У російському аеропорту Шереметьєво затопило термінал "В" - все сталося через пожежну сигналізацію, що спрацювала. Внаслідок потопу також частково обвалилося перекриття - люди, щоб сховатися від води, стояли біля входу до паркінгу.

Про це повідомляє росЗМІ, передає Час Пік.

За попередніми даними, причиною потопу стало спрацювання пожежної сигналізації.

Потоп стався у терміналі "B". Очевидці повідомляють, що в приміщенні також частково обвалилася стеля. Промоклим росіянам довелося ховатися від зливи в тунелі, що веде до паркінгу.

За повідомленням Telegram-каналу "Baza", повінь в аеропорту сталася через голодного, але забудькуватого співробітника "Аерофлоту".

"Чоловік вирішив пообідати у службовому приміщенні авіакомпанії й поставив свою їжу в мікрохвильову піч, але відволікся і забув про неї. Згадав він про свій обід, лише коли з мікрохвильової печі пішов дим, а в аеропорту спрацювала система гасіння пожежі. Що цікаво, вода, яка повинна була гасити пожежу, полилася взагалі не в тому місці, де спрацювали датчики: задимлене службове приміщення знаходиться на третьому поверсі будівлі, а система гасіння вогню спрацювала поблизу кафе "Аеробістро" у загальній зоні аеропорту", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Москві знову пожежа: горить садиба Пушкінського музею. Відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: