24.12.2022, 17:55

Відомий астролог назвав можливу дату капітуляції Росії

путин

У 2023 році особливий вплив матимуть чотири затемнення, коридори яких очікуються з 20 квітня по 5 травня та з 14 по 28 жовтня. У день великого місячного затемнення може статися капітуляція РФ.

Такий прогноз дає астролог Влад Росс, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Перше сонячне затемнення відбудеться 20 квітня під впливом Плутона. Ймовірно, воно призведе до серйозних змін та криз, які не оминуть і РФ.

"І саме у квітні там можуть статися бунти або громадянська війна. Вісь затемнення - Овен-Терези - виділятиме тему відносин із собою та іншими людьми. Для багатьох це затемнення покладе край складним та виснажливим відносинам. На перший план вийдуть особисті трансформації. Якщо у вас були якісь ініціативи та амбіції, то цілком можливо, поблизу цього затемнення вони будуть вириватися назовні з великою силою", - вважає астролог.

Наступне затемнення - 5 травня - буде місячним та великим. Ця дата може стати днем повної поразки та капітуляції РФ.

"5 травня на нас чекає місячне затемнення, тобто в день народження Карла Маркса. У країні, де прижилося вчення Маркса, може статися щось страшне. Затемнення буде близько 9 травня, і ця дата може стати днем капітуляції та поразки Росії. У травні стане зрозуміло, що РФ остаточно і безповоротно програла цю війну. Це місячне затемнення на Урані вказує на несподівані різкі зміни, особливо у фінансовій сфері. Почне руйнуватися рубль. Фінансова нестійкість буде серйозно відбиватися на Росії. Скорпіон-Телець і натякає на те, що ми повинні озирнутися назад у минуле, ті зміни, які чекають на нас поблизу даного затемнення, будуть логічним продовженням минулого, або нам доведеться дивитися в минуле і робити висновки, тому краще всі свої грошові борги повернути до 5 травня", - зазначає Влад Росс.

14 жовтня - кільцеве сонячне затемнення. Цього дня може відбутися суд у Гаазі над росіянами за військові злочини.

"Це пов'язано з дипломатією, символ його - двоє мчачих коней. Це сонячне затемнення може відкрити новий коридор і надати нові фінансові можливості на осі Телець-Овен. Увага буде прикута до дипломатії, судів та юридичних справ. Ймовірно, у цей час відбудеться суд у Гаазі над злочинцями РФ", - прогнозує астролог.

Останнє затемнення у 2023 році прогнозується на 28 жовтня. Воно буде частковим, тому вплине насамперед на емоційних та імпульсивних людей.

"28 жовтня на нас чекає часткове місячне затемнення на осі Телець-Скорпіон. Воно буде проходити за участю Марса, Меркурія та Юпітера. Це становище планет може вказувати на втрату синхронності в діях, бажаннях та потребах. Дії в цей час можуть не відповідати цінностям, а поспішність та імпульсивність цілком можуть призвести до бід. Нині не варто вкладати гроші, діяти з гарячого, особливо у тому, що стосується фінансів, ресурсів та особистого здоров'я", - радить астролог.

Читайте також: Є два варіанти розвитку подій: астролог розповів, яка доля може чекати на Україну

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк