14.02.2023, 14:44

Молдова закрила свій повітряний простір, - ЗМІ

Віктор Білий | Всі новини автора

У Молдові закрили повітряний простір. Повідомляється, що причиною цього став розвідувальний дрон, помічений над Кишиневом.

Про це повідомляють молдовські ЗМІ та компанія Air Moldova, передає Час Пік.

"Шановні пасажири, зараз повітряний простір республіки Молдова закрито, чекаємо на поновлення рейсів", - повідомили в компанії.

У зв'язку з цим буде внесено зміни до сьогоднішнього розкладу.

Раніше президент Молдови Майя Санду на брифінгу розповіла про загрозу дестабілізації обстановки в країні з боку російських спецслужб і підконтрольних їм сил.

За словами президента, планується захоплення адміністративних будівель під час антиурядових протестів за участю диверсантів із РФ, Білорусі, Сербії та Чорногорії. Їхньою метою є повалення законного уряду та встановлення у владі лояльних Кремлю людей.

"Напади на Молдову готуються. Плани на найближчий період передбачають дії із залученням диверсантів із військовою підготовкою, які атакуватимуть деякі державні будівлі, захопивши заручників. Так звана опозиція хоче змінити владу в Кишиневі. Парламент має якнайшвидше прийняти проєкти, які дадуть Службі інформації й безпеці та прокуратурі можливість боротися з ризиками для безпеки країни", - заявила Санду.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: