05.03.2023, 09:24

"Несподівано!": МНС Татарстану радить росіянам покласти у "тривожну валізку" український паспорт та гривні

курьезы

Головне управління МНС РФ по Татарстану опублікувало пам'ятку про те, що має входити до "тривожної валізки". Росіянам порадили не забути покласти туди... український паспорт та гривні.

Прес-служба ГУ МНС РФ по Татарстану підготувала рекомендації для росіян, розповівши, які речі потрібно скласти у "тривожну валізку". Набір здивував чимало росіян, повідомляє Час Пік з посиланням на росЗМІ.

МНС звернуло увагу, що головне покласти документи, гроші, ліки, запас їжі та води, а також теплий одяг та засоби гігієни.

Росіяни впали в ступор, побачивши, що їм порадили покласти у "тривожну валізку". В інфографіці з рекомендаціями серед найнеобхідніших речей на випадок надзвичайної ситуації – український паспорт та гривні. Ілюстрацію з помилкою опублікував Telegram-канал Mash Iptash.

курьезы

Швидше за все, росіяни традиційно "зкомуніздили" інструкцію з ілюстрацією та знову "сіли в калюжу".

Пізніше цей пост було видалено, проте користувачі Мережі встигли зробити його скріншот. Інтернет все пам'ятає, як кажуть...

"Я б на перше місце поставила - великий, міцний, чорний пакет по вашому зрісту - все інше як би і зайве, а ще насіння рослин у кишеню, краще хвойне, акація, жолуді, можна звичайно й квіти", "А що трапилося?", "Чорного пакета достатньо, нехай не паряться", "Мої мрії здійснюються)", "Готуються", "Недарма ходять чутки, що Татарстан планує вихід з ерефії. Хочуть до нас?", - сміються українці у Мережі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк