01.05.2023, 13:00

У Брянській області через підрив залізниці зійшов з рейок потяг із паливом та будматеріалами

В Брянской области из-за подрыва железной дороги сошел с рельсов поезд

У Брянській області РФ через підрив залізниці зійшов з рейок вантажний потяг, який перевозив паливо та будівельні матеріали. В області запровадили план "Перехоплення".

У Брянській області на перегоні Расуха-Унеча через пошкодження полотна зійшов з рейок вантажний потяг з 60 вагонами, завантажений нафтопродуктами та пиломатеріалами. Через інцидент довелося призупинити рух поїздів на цій ділянці, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Місцеві мешканці розповіли, що чули вибух. Після сходу поїзда з рейок сім-вісім вагонів упали на бік. Почалася пожежа. На місці події працюють рятувальники.

"В Унецькому районі на 136 км залізничних колій Брянськ-Унеча спрацював невстановлений вибуховий пристрій, внаслідок чого зійшов з рейок локомотив вантажного складу. Постраждалих немає. Рух на даній ділянці дороги припинено", - написав в соцмережі губернатор Брянської області.

Як повідомляє Telegram-канал "Mash", потужність вибухового пристрою була не менше 200 грамів у тротиловому еквіваленті.

"За нашою інформацією, саме цей поїзд з паливом та будматеріалами був на меті диверсантів, які підірвали залізницю в Брянській області. За кілька кілометрів від місця вибуху знаходиться нафтоналивна станція.

Також нам стало відомо, що на південному заході Брянської області запровадили план "Перехоплення". Розшукують двох чоловіків, які попередньо причетні до диверсії. Вони потрапили на камери спостереження поблизу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Під Санкт-Петербургом невідомі підірвали опору лінії електропередач

В Брянской области из-за подрыва железной дороги сошел с рельсов поезд В Брянской области из-за подрыва железной дороги сошел с рельсов поезд В Брянской области из-за подрыва железной дороги сошел с рельсов поезд

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк