09.05.2023, 09:12

"Чорні мітки": На вулицях Москви з'явилися загадкові червоні хрести, які сильно налякали росіян

На улицах Москвы появились загадочные красные кресты

Напередодні російського дня "побєдобєсія" на вулицях Москви раптово почали з'являтися червоні мітки. Саме так на початку повномасштабної війни окупанти залякували українців у мирних містах. У мешканців російської столиці почалася паніка через загрозу ударів "по наміченим цілям".

На вулицях російської столиці почали з'являтись невідомі червоні позначки. Мітки залишили переважно поблизу держустанов у різних частинах Москви. Хрести, нанесені червоною фарбою, ще більше посилили істерику росіян перед контрнаступом української армії, повідомляє Час Пік.

Як зазначив український журналіст Андрій Цаплієнко, "хтось круто потролив кацап@в". Невідомо, хто саме залишив ці червоні мітки, однак у росіян почалася справжня істерика.

"У Москві божеволіють через червоні хрестики, що з'явилися по місту. Мабуть, побоюються, що це можуть бути маркери для ударів з повітря на 9 травня", - написав Цаплієнко.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти платили диверсантам за те, щоб вони ставили на вулицях українських міст мітки, нібито для завдання ударів та вказівки напрямку для ворожої техніки, щоб орієнтувати противника вночі. Тепер такі ж позначки з'явилися на вулицях Москви.

"Їх могли залишити диверсанти, щоб парад на червоній площі пройшов незабутньо", - прокоментував фото Антон Геращенко.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: