29.05.2023, 15:31

"Прильоти" під Бєлгородом: Шебекіно закрито на в'їзд і виїзд - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

У прикордонних містах Шебекіно, Муром та Нова Таволжанка у Бєлгородській області РФ фіксують "прильоти". У місті Шебекіно поширюється їдкий запах. У місті закрито всі в'їзди та виїзди.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передає Час Пік.

У соцмережах пишуть, що "дуже багато прильотів" і розповсюджують відео та фотографії стовпа чорного диму над містом.

"У місті Шебекіно поширюється їдкий запах. Ймовірно через пожежу на лакофарбовому підприємстві. Жах! Людей ніхто не евакуює і виїхати не дають", - пишуть очевидці.

За даними губернатора Шебекіно В'ячеслава Гладкова, "у місті були атаковані два промислові підприємства, спалахнув виробничий корпус з лакофарбовими рідинами. Четверо постраждалих - співробітники підприємства, вони доставлені до ЦРЛ з опіками дихальних шляхів і отруєнням чадним газом. Один з них у реанімації у трьох стан середнього ступеня тяжкості.

"Під час обстрілу села Нова Таволжанка є пошкодження лінії електропередачі. Без світла залишаються Нова Таволжанка, Шаміне та Архангельське. У селі Козинка Грайворонського округу є потрапляння в будівлю готелю та мийки, внаслідок чого вона спалахнула", - повідомив губернатор.

Також місцева влада повідомляє, що "за добу в Бєлгородській області було зафіксовано 303 "прильоти":

  • 63 – з них припало на Бєлгородський район.
  • 23 – на Волоконовський район.
  • 101 – на Грайворонський міськокруг.
  • 116 - на Шебекінський міськокруг.

Пошкоджено 60 квартир та 13 домоволодінь, 5 автомобілів та тепловізійну вежу. Також в результаті обстрілів порушено електропостачання сіл Архангельське, Зиборівка, Муром, Середа, Нехотіївка".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Шебекіно під потужним обстрілом, а людям забороняють про це говорити: на відео потрапив момент "прильоту"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк